Cinque Terre

Nå er det ca 1 døgn siden jeg kom hjem fra Afrika og reisefoten klør allerede… Ikke det at jeg må reise med en gang, men det er noe med det å ha en ny tur å se frem til, glede seg til og ikke minst planlegge… Så da booket jeg like godt neste tur, så er det gjort!

cinque-terre-301

I september reiser jeg med min mor på mor-datter tur til Cinque Terre i Italia. En annen venninne tar også med seg sin mor. Og hvem vet? Kanskje det blir flere kjente som gjør det samme?

I 5 dager skal vi vandre fra landsby til landsby, så dette er en fot tur (ja ikke foto tur altså). Det blir nok en fantastisk vandring mellom de fem byene i Cingue Terre: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore. Veien som knytter de fem byene sammen; ’Via dell’Amore’, regnes som en av Europas vakreste veier – en opplevelse som begeistrer de fleste sies det.  Selv om man skal pakke lett på en slik vandretur, skal definitivt fotoutstyret med! Som vi gleder oss!

Begge foto er hentet fra www.kevinandamanda.com

Legg igjen en kommentar