Vidden by night

Å gå Vidden er en fantastisk opplevelse i seg selv, men å gå den om natten er helt spesielt! Dette MÅ bare oppleves! monica_johansen-3Vi startet fra Ulriken ca kl 21. Her er det do og drikkevann (til og med dusj faktisk) og det er jo praktisk når man skal gå i noen timer. monica_johansen-19monica_johansen-6monica_johansen-10monica_johansen-22Fullmåne hele veien! monica_johansen-17monica_johansen-15En nydelig solnedgang når vi var ca halvveis. monica_johansen-25monica_johansen-23Siste bilde er fra Rundemanen og da var det blitt ganske mørkt. Har alltid med lommelykt, men har ikke brukt den enda… Passe mørkt når man går ned Tippetue ved Fløyen, men da er øynene blitt godt vant til mørket. Denne gang brukte vi 5 timer fra Ulrikens topp til vi var nede ved bilen ved Bryggen. Ingen spisepauser, men mange små fotopauser underveis 🙂 Gangen før gikk vi på 4 timer, men da gikk vi fort! Ta turen folkens! Det anbefales!!

 

Legg igjen en kommentar