Avslappet dag i Rönnäs

Etter flere dager på reise var det deilig å komme ut i skogen. Vi elsker jo å gå på tur i skog og mark, så dette gledet vi oss til! Rönnäs ligger ca 1 times kjøring fra Helsinki og vi tok oss dit med leiebil fra Sixt. Så deilig å farte rundt med egen bil! Det skal gjentaes neste gang vi drar til utlandet! En fin måte å reise på, man kan stoppe når og hvor man vil. Dessuten ble det en veldig rimelig måte å kjøre rundt en hel uke, betalte ca 400,- i bensin.monica_johansen-106frodigTilbake til utflukten vår. Rönnäs Hytter ligger fantastisk flott til helt nede ved sjøen. Her kan du leie små og store hytter. De har også utleie av kajakk, robåter, ribb osv. Du kan bli med på guidede fisketurer eller dra ut på egenhånd. monica_johansen-129monica_johansen-116Flere av hyttene har sauna og badestamp. I hytta vi hadde var det badestamp på terrassen med nydelig utsikt. Herlig avkobling etter en lang tur! monica_johansen-128monica_johansen-122Innleggene om Finland er resultat av en sponset bloggtur i regi av Visit Porvoo. De har ingen regi eller lagt føringer på innholdet i innlegg/bilder som følger av turen. Dette er kun mine personlige meninger.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar