Via dell’Amore

Ja dette må jo være toppen av lykke å oppleve med kjæresten! En tur til fots vandrende mellom de 5 fiskelandsbyene i Cinque Terre. monica_johansen-148Hele turen er fullspekket av romantiske stier, små hvileplasser i skyggen og fantastisk utsikt. monica_johansen-111Mat for øyet og mat for magen… monica_johansen-135Stien mellom Manarola og Riomaggiore er den enkleste. Stien er hogget inn i fjellsiden, betongbelagt og uten særlig stigning. Denne stien kalles Via dell’Amore, eller kjærlighetsstien. Turen er rundt 1 kilometer lang og tar ca 20 minutter å gå. monica_johansen-79Her kan man lett bruke lenger tid for å stoppe og nyte utsikten eller ta bilder.. monica_johansen-81Mange par velger å ta med seg inngraverte hengelåser for å feste til gjerdet langs stien som symbol på kjærlighet. Det skal jeg gjøre om jeg får med meg min kjære hit neste gang! monica_johansen-68

 

Legg igjen en kommentar