Portofino

Portofino er en vakker og fargerik italiensk fiskelandsby. Mange kjendiser besøker byen og måtte jo bare innom når vi først var i området. Vi tok derfor båt fra Monterrosso til Portofino, en herlig båttur med nydelig utsikt til små og store landsbyer underveis. monica_johansen-192monica_johansen-195 Båten gikk innom ett par småbyer på turen og plukket opp nye passasjerer. monica_johansen-196 monica_johansen-197 Åpent hav og litt ruskevær underveis, men det traff oss heldigvis ikke. Før vi kom frem, da bøttet det ned og vi søkte ly under en stor parasoll på en restaurant med litt bobler… Bare gøy 🙂 Vi som bor på Vestlandet er jo vant til litt regn! monica_johansen-198 monica_johansen-199monica_johansen-201Så var vi fremme i Portofino. Dagen ble tilbrakt med litt shopping, spasering rundt i den gamle byen og lott god mat og drikke. Fin by som jeg gjerne besøker igjen! monica_johansen-202Vi som er vant til hvite og grå hus syns jo dette er som sukkertøy for øyet!monica_johansen-203monica_johansen-205monica_johansen-207

Så ble det tok tilbake til Monterrosso. Syns tog også er en fin måte å reise på. Herlig tempo, morsomme mennesker og finfin utsikt. Til vi sees igjen Portofino….