10 ting jeg ikke klarer meg uten på tur

1. SJAL til kalde kvelder, dager det blåser eller på flyet om det skulle bli kjølig. Glemmer jeg å ta med dette, ender jeg alltid opp med å kjøpe første kveld…

2. TURSKO er alltid med på tur. Reiser i ett par gode joggesko og har med ett par behagelige tursandaler. Alltid godt å ha 2 par så man kan skifte, det setter føttene pris på!

3. BAMBUS topp fra Badaboom. Jeg har alltid med meg to langerma og en t – skjorte. De er perfekt å reise i og herlig til kjølige kvelder m solbrent hud.

4. EKSTRA SETT BRILLER og solbriller m styrke. Veldig kjekt med ekstra briller om man skulle være så uheldig å ødelegge dem på tur og er avhengig. Anbefaler Extraoptical på det varmeste, de har kule briller for en rimelig penge. Du ender nok med å kjøpe flere enn du strengt talt trenger, men moro med briller og solbriller i flere farger og ulik design!

5. SOLKREM og ikke minst AFTERSUN. Jeg har typisk nordisk hud og blir lett solbrent. Om det blåser eller man reiser vår/høst er det lett å tenke at sola ikke tar så mye…

6. SEKK er kjekt å ha med på både sydenferie eller storbytur. De tynne posene man får på butikken er pyton å bære hjem til hotellet tunge av vann og brus. Anbefaler: Den sammenleggbare Sea to summit sekken om du får kjøpt på Outnorth.

7. MULTILADER til å lade mobiler, iPad og lesebrett samtidig. Koster litt, men er virkelig verdt det!

8. KAMERA og mobil med godt kamera. Tungt å drasse på, men angrer aldri på at jeg tar med speilrefleksen

9. REISESETT med bite relief, bodyfresh, insektspray og solkrem faktor 30. Kjekt å ha i veska når de er så små

10. Landry wash fra Sea to summit fra Fjellsport. Slik kan man pakke litt lettere og vaske underveis. Om man vet at man kommer til å vaske en del klær på turen er det også kjekt m en sammenleggbar bøtte eller eventuelt en propp Det går ofte ikke ann å få vasken tett m proppen som er der.

GOD TUR med mye lurt i kofferten… Har du noen favoritter som ikke finnes på min liste kanskje?