Roadtrip i Marokko

I mars 2014 var jeg så heldig å få være med på en roadtrip i Marokko sammen med en gjeng med reisebloggere fra Norge og Sverige. En fantastisk opplevelse! Vi kjørte i 3 dager med stopp på ulike riader, kasbahs og Luxury camps. Er utrolig takknemlig for at jeg fikk være med på dette! monicajohansen-313Turen startet i Marrakech, videre til Quarzazate, Zagora og deretter ut i Sahara. Fra Marrakech til Zagora tok det ca 8 timer og fra Zagora til luxury campen Erg Chigaga tok det nesten like lang tid. monicajohansen-295Sjåførene vi hadde var veldig dyktige til å kjøre i ørkensand, grusveier og veier vi ikke engang kunne se var der… Overalt kjente de folk, så det ble noen småstopp og mye tuting gjennom småbyene vi passerte. Midt i ørkenen traff vi på denne karen som drev en annen camp for Sahara Experience. monicajohansen-316monicajohansen-346monicajohansen-384Det arrangeres også 1 ukes vandringer i ørkenen. Da går det kameler med bagasjen og man går selv på beina… Må jo være veldig varmt, tungt og sandfullt, men sikkert en utrolig opplevelse! monicajohansen-347monicajohansen-348Da vi kjørte så jeg plutselig en kamelfamilie i veikanten. Hylte stooooooopp til sjåføren og la på sprang etter dem for å fange de på brikka. Fant også noen sko (??).. monicajohansen-363 monicajohansen-364monicajohansen-359Var litt mørbanka da vi endelig kom fram til Luxury campen vi skulle bo på første natten etter ca 8 timer i bil… Men det var virkelig verdt det! monicajohansen-354monicajohansen-404Dette bildet er fra Tizin’Tichka, som er den høyst liggende passasjen i Atlas fjellene (2260 moh). Herfra får du en nydelig utsikt over små berber landsbyer og selvfølgelig de vakre Atlas fjellene. Et nydelig skue!

 

Turen var en sponset bloggtur i regi av Visit Morocco og Sahara Experience i regi av Norske Reiseblogger. De har imidlertidig ikke regi eller lagt føringer på innholdet i innlegg/bilder som følger av turen. Dette er kun mine personlige meninger.

Legg igjen en kommentar