Kaffe og shopping i Zürich

Zürich er den største byen i Sveits og jeg har vært der 3 ganger de siste årene. Desverre har jeg ikke fått sett så altfor mye av byen og omgivelsene rundt ved noen av disse besøkene. Men jeg fikk endelig handlet på Louis Vuitton (dette var før det kom egen butikk i Norge) og det var jammen litt av en opplevelse! En stor muskuløs mannlig dørvakt åpnet døren for oss da vi kom til butikken. Jeg hadde bare råd til å kjøpe en kortholder (og den fikk faktisk min mann) men servicen, innpakningen og de små detaljene, gjør dette til en kjøpsopplevelse jeg aldri kommer til å glemme. 

Ellers fikk vi testet ut mange kaffebarer og kafeer, da både jeg og hun jeg reise med er over middels kaffetørst… 208076_5057070909_8624_n

Håper å reise tilbake hit en dag, med litt bedre tid til å utforske byen!215155_5057125909_8758_n

 

 

Legg igjen en kommentar