Bangkok by air

Er du på jakt etter en middag med en fantastisk utsikt du ikke har sett maken til, bør du bestille bord på The Dome i Bangkok. Overpriset mat (norske priser) som kun smaker helt ok, men utsikten den er virkelig verdt hele restaurantregningen! Jeg har høydeskrekk, men det gikk fint å spise på takterrasen i 64 etasje… Vi hadde bestilt bord ute og var heldigvis heldig med været. Ta med en tynn jakke om det blåser! Var ikke så høy i hatten da jeg prøvde å gå rundt Sky Bar… Den ligger helt ytterst på terrassen med kun glass rundt… Men for en utsikt! Du føler du er på toppen av verden! Avsluttet middagen med deilige drinker i baren i koselige sofaer. Et minne for livet!

Bestill i god tid i forveien, de er ofte fullbooket i flere måneder fremover.

@mx_580-1

Foto: Hentet fra hjemmesiden www.lebua.com

 

Legg igjen en kommentar