Mediaomtale

Gjensidige juli 2015: Reise med barn? Det finnes mange flere måter å reise med barn på enn «all inclusive»-ferie i Syden. Reiseblogger Monica Johansen ser ingen utfordringer med å tenke alternativt.

Gjensidige juli 2015: Reise med verdisaker? Nettbrett og dyre kameraer har for mange blitt et vanlig reisefølge når man skal på tur. Fotograf og reiseblogger Monica Johansen deler sine beste tips for hvordan du skal reise tryggest mulig på tur med verdisaker.

Norske Reiseblogger des 2014: Julegavetips til reiseglade. Lurer du på hva du skal gi til en reiseglad til jul? Da trenger du ikke lure lenger! Jeg og 9 andre reisebloggere har blitt plukket ut til å lage en sak om julegavetips.

Expedia nov 20014: Fotografering på reise. Fotograf og reiseblogger Monica Johansen gir deg tips om hvordan ta bedre bilder på ferie. Hva bør man huske på før man reiser, hvordan ta bilder på kvelden og vær kreativ!

Norske Reiseblogger sept 2014: Hvorfor elsker vi å reise? Jeg og 10 andre norske reisebloggere røper hvorfor vi elsker å reise.

gjensidige reiselystforsideHer er min mediakit, ta gjerne kontakt for oppdrag!

 

Legg igjen en kommentar